Strømmetjenester

"Når jeg livestreamer fra enbegravelse, skal det føles mer som om de som ser på er tilstede.
Der ligger det kunstneriske aspektet. Å bruke kameraet til å fortelle den historien som begravelsen er.
Det skal skapes dynamikk, samtidig som bevegelsene skal følge tempoet i begravelsen. (Rolig og jevn zoom og panorering, ingen brå skifter eller bevegelser.)
Nærbilder må brukes med fornuft og respekt. 
Det er også et poeng å følge det som skal naturlig være i fokus, og skape gode og harmoniske bildeutsnitt."

Johnny Osberg
-kameraoperatør

LIVESTRØMMING FRA BEGRAVELSER


Hva gjør man når det ikke er mulig å få alle de som ønsker å være tilstede i en begravelse til å komme? Dette skjer til stadighet. Noen bor gjerne for langt unna, noen har ikke helse til å delta, noen klarer rett og slett ikke å rekke det...
Dette skjer til stadighet. I disse tider, med restriksjoner knyttet til Covid-19 skjer det nesten hver eneste gang. hva gjør man da? Ved å leie inn profesjonelle til å livestreame begravelsen, kan man bringe seremonien til dem som ikke har anledning til å delta. 

I forbindelse med korona-pandemien har vi vært tvunget til å tenke nytt. Vi har benyttet våre erfaringer fra livestrømming fra konserter til å lage et produkt og en utstyrspakke tilpasset begravelsesbransjen. Vi har samarbeid med mange av begravelsesbyråene i Bergen, og kan tilby en livestrømming av begravelser i hele Bergen og omegn. Ja, faktisk i hele Vestland fylke!


Ved å kombinere høykvalitets utstyr til både video og lyd, har vi laget en portabel utstyrspakke som passer perfekt til denne bruken. Målet er å levere et produkt i toppklasse, til en pris som er tilpasset forbrukeren. Det finnes knapt grenser for hva man kan gjøre med livestrømming, men kostnadene blir ofte deretter. Ved å spesialtilpasse en utstyrspakke slik, kan vi sende en mann av gårde på slike oppdrag, og levere et produkt som er overkommelig i pris, uten å gå på kompromiss med kvalitet.


Vi har allerede levert livestrømming til et utall begravelser, og har kontakt med de fleste begravelsesbyråer i Bergen og omegn. Produktet vi leverer er i toppsjiktet innen denne bransjen, og til en pris som er så lav som overhodet mulig. Vi benytter i all hovedsak en ett-kameraløsning (vi bruker et Blackmagic Ursa Mini kamera med TV-optikk), på et profesjonelt stativ. Dette gjør at vi får et bedre resultat enn vi ville fått med flere rimeligere kameraer, og det gjør det mulig å rigge opp og ned på kort tid. Det er kostbart utstyr, men vi mener at kvaliteten på videobildene gjør det verdt prisen.


Vi har fokus på profesjonalitet og integritet. Vi forsøker å være så "usynlige" som overhodet mulig. Vår utstyrspakke gjør at vi kan gjøre dette på en verdig og diskret måte, uten å være i veien for seremonien.


Vi har også stått for flere livestrømmede konserter, der en mann står for den totale produksjonen. Lyd, lys, video og kamera er gjort av samme person. Dette er ikke enkelt, men har gjort det mulig for flere band å livestrømme en konsert til en overkommelig pris - uten at det går på bekostning av kvaliteten.
For større arrangementer har vi samarbeid med flere profesjonelle aktører. Dette gjør at vi har anledning til å organisere større livestrømmede arrangementer med behov for flere kameraer. Enten selv, eller ved å bruke en av våre glimrende samarbeidspartnere.

Vår primære videorigg

Her fra et strømmeoppdrag i en gravferd i Manger kyrkje.
Diskret plassert på galleriet.

KVALITET I UTSTYR...


...gir kvalitet i resultat.

Vi bruker utstyr av profesjonell kringkastingskvalitet. Samtidig har vi forsøkt å redusere kostnadene til et minimum, slik at en høykvalitetsstrømming er tilgjengelig for de fleste.

Vi har kontakt med de fleste begravelsesbyråene i Bergen. Det er mulig å bestille livestrømming gjennom en av dem, eller det er mulig å ta direkte kontakt med oss.

Ved å bruke utstyr av kringkastingskvalitet, sikrer vi at vi får en videostrømming av god kvalitet, der man i større grad får følelsen av å være tilstede under selve seremonien.

Lyden under seremonien er et vesentlig moment. Det som sies er viktig, og taletydelighet er essensielt. Dette er vår styrke, da vi opprinnelig er et lydteknikkfirma. Kompetanse og kvalitetsutstyr gjør at lyden blir så bra som mulig.

BASSKRAFTVERKET

LYDPRODUKSJON   

Basskraftverket er et lydfirma basert på Frekhaug, men som  leverer lyd til hele Bergen og omegn - ja, hele landet, om ønskelig.


Vi leverer både PA med tekniker, men også kun lydteknikertjenester. Ta gjerne kontakt med oss for å finne løsninger, eller for et uforpliktende pristilbud.

Osberg AS


Basskraftverket Lydproduksjon er en virksomhet under Osberg AS.
KOM I KONTAKT MED OSS:


Basskraftverket Lydproduksjon

c/o Johnny Osberg

Kjedalen 17

5918 Frekhaug

Email: johnny.osberg@bkkfiber.no

Phone: (+47) 412 09 626

Følg oss på Facebook!

Copyright @ Johnny Osberg All Rights Reserved