Strømmetjenester

Johnny Osberg


Lydmann og kameraoperatør

Her på strømmeoppdrag i en gravferd i Nygård kirke

LIVESTRØMMING FRA BEGRAVELSER


I forbindelse med korona-pandemien har vi vært tvunget til å tenke nytt. Vi har benyttet våre erfaringer fra livestrømming fra konserter til å lage et produkt og en utstyrspakke tilpasset begravelsesbransjen.


Ved å kombinere høykvalitets utstyr til både video og lyd, har vi laget en portabel utstyrspakke som passer perfekt til denne bruken. Målet er å levere et produkt i toppklasse, til en pris som er tilpasset forbrukeren. Det finnes knapt grenser for hva man kan gjøre med livestrømming, men kostnadene blir ofte deretter. Ved å spesialtilpasse en utstyrspakke slik, kan vi sende en mann av gårde på slike oppdrag, og levere et produkt som er overkommelig i pris, uten å gå på kompromiss med kvalitet.


Vi har allerede levert livestrømming til flere begravelser, og har kontakt med de fleste begravelsesbyråer i Bergen og omegn. Produktet vi leverer er i toppsjiktet innen denne bransjen, og til en pris som er så lav som overhodet mulig.


Vi har fokus på profesjonalitet og integritet. Vi forsøker å være så "usynlige" som overhodet mulig. Vår utstyrspakke gjør at vi kan gjøre dette på en verdig og diskret måte, uten å være i veien for seremonien.

KVALITET I UTSTYR...


...gir kvalitet i resultat.

Vi bruker utstyr av profesjonell kringkastingskvalitet. Samtidig har vi forsøkt å redusere kostnadene til et minimum, slik at en høykvalitetsstrømming er tilgjengelig for de fleste.

Vi har kontakt med de fleste begravelsesbyråene i Bergen. Det er mulig å bestille livestrømming gjennom en av dem, eller det er mulig å ta direkte kontakt med oss.

Ved å bruke utstyr av kringkastingskvalitet, sikrer vi at vi får en videostrømming av god kvalitet, der man i større grad får følelsen av å være tilstede under selve seremonien.

Lyden under seremonien er et vesentlig moment. Dette er vår styrke, da vi opprinnelig er et lydteknikkfirma. Kompetanse og kvalitetsutstyr gjør at lyden blir så bra som mulig.

BASSKRAFTVERKET

LYDPRODUKSJON   

Basskraftverket er et lydfirma basert på Frekhaug, men som  leverer lyd til hele Bergen og omegn - ja, hele landet, om ønskelig.


Vi leverer både PA med tekniker, men også kun lydteknikertjenester. Ta gjerne kontakt med oss for å finne løsninger, eller for et uforpliktende pristilbud.

Osberg AS


Basskraftverket Lydproduksjon er en virksomhet under Osberg AS.
KOM I KONTAKT MED OSS:


Basskraftverket Lydproduksjon

c/o Johnny Osberg

Kjedalen 17

5918 Frekhaug

Email: johnny.osberg@bkkfiber.no

Phone: (+47) 412 09 626

Følg oss på Facebook!

Copyright @ Johnny Osberg All Rights Reserved

<script data-ad-client="ca-pub-5842875072680229" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>